fbpx

Mijn visie

Een bijdrage leveren aan een wereld die uitgaat van het goede in ieder mens, in de eigen kracht en het talent van ieder individu om het beste uit zichzelf naar boven te halen en bovenal in staat zijn te genieten van het leven.

Mijn missie

Om jou te helpen jouw doelen te realiseren, gewenste veranderingen in je leven door te voeren en jouw dromen te leven. Een coach helpt je van waar je nu in je leven staat, naar waar je wilt zijn.

Over Wout

Wout Natter | Life CoachDe naam die ik heb meegekregen bij mijn geboorte is Wout Natter. Naast mijn naam heb ik een positief instellings-gen meegekregen die ik dan ook altijd bij mij draag. Mensen, dingen en zaken benaderen vanuit een positief perspectief is wat ik altijd gedaan heb.

Aanvankelijk onbewust, gaandeweg mijn leven meer en meer bewust. Problemen zie ik als uitdagingen, wat ik niet kan veranderen accepteer ik.

Houd anderen dan ook regelmatig een spiegel voor en laat ze de andere (lees positieve) kant zien. Het leverde mij de bijnaam Mr. Positivo op, voor mij een geuzennaam waar ik trots op ben. Al worden mijn kinderen soms gek van mijn positieve instelling.

Ben gefascineerd door ons denken en de kracht die we in ons hebben. Hoe we hier invloed op uit kunnen oefenen en wat dit met ons en onze omgeving doet. Breng dit daarom ook graag op anderen over.

Over mijn leven kan ik veel vertellen: gelukkig getrouwd geweest, vader van een dochter en een zoon, twee broers en even zoveel schoonzussen. Opgegroeid in Haaksbergen, via Havo naar HTS Technische Informatica, gewerkt als logistiek engineer, business consultant, operations manager en sinds 2004 als zelfstandige professional actief met de vrijheid om projecten op te pakken die ik leuk vind om te doen.

Kortom iemand die zelfstandigen en het MKB graag helpt met hun business en hun persoonlijke uitdagingen en ook daarin denkt in oplossingen.

Wil je meer over mijn professionele achtergrond bekijk dan mijn LinkedIN-profiel.

Als Life Coach hoop ik op mijn levenspad samen met geïnspireerde mensen een stuk op te lopen, vele avonturen te beleven en vele paden te kruisen. Loop je mee?

Lach, Leef & Geniet